طلاق ایرانی در آلمان
با مبحث طلاق ایرانی در آلمان با شما هستیم.
افراد ایرانی بسیار زیادی هستند که زندگی مشترک خود را در کشورهای خارجی آغاز و سپری میکنند.
این افراد ممکن است بعد از گذشت مدتی از زندگی مشترک، نتوانند خود را با شرایط آن کشور تطبیق دهند و با مشکلات جدی در زندگی مشترک خود مواجه شوند و تصمیم به جدایی و طلاق بگیرند.
در این مورد، فرد حتما باید نسبت به حق و حقوق خود و همچنین تکالیف خود در برابر طرف مقابل خود، آگاهی داشته باشد.
بهترین راهحل برای رسیدن به اهداف خود و جلوگیری نمودن از بروز مشکلات و چالشها در این زمینه، این است که ابتدا فرد با یک وکیل متخصص صحبت کند و سپس نسبت به این امر اقدام کند.
بنیاد مهاجرتی دکتر سعید محمدی، با مدیریت دکتر سعید محمدی، آماده ارائه خدمات مشاوره در زمینه طلاق ایرانی در آلمان توسط وکلای متخصص، به شما عزیزان میباشد.
جهت دریافت نوبت مشاوره، میتوانید با شماره تماسهای بنیاد مهاجرتی دکتر سعید محمدی، تماس حاصل فرمایید. ما نیز در این مقاله قصد داریم تا موضوع طلاق ایرانی در آلمان را با شما مخاطبان گرامی مورد بررسی و تحلیل قرار دهیم. پس لطفا با ما همراه باشید
سوالات مهم در زمینه طلاق ایرانی در آلمان
1 . طلاق-ایرانی-در-آلمان دارای چه شرایطی است؟
2 . چه مدارکی در زمینه طلاق ایرانی در آلمان مورد نیاز است؟
3 . آیا فرد ایرانی بعد از طلاق در آلمان، اقامتش را از دست خواهد داد؟
4 . آیا داشتن وکیل در زمینه طلاق ایرانی در آلمان الزامی میباشد؟
5 . بهترین وکیل در زمینه طلاق-ایرانی-در-آلمان کیست و دارای چه ویژگیهایی است؟
6 . وکیل متخصص در زمینه طلاق ایرانی در آلمان، چه کمکی میتواند به فرد کند؟
7 . قانون کدام کشور در زمینه طلاق ایرانی در آلمان، حاکم است؟

آیا فرد ایرانی بعد از طلاق در آلمان، اقامتش را از دست خواهد داد؟
اگر فرد ایرانی به واسطه ازدواج اقامت کشور آلمان را دریافت کرده باشد، پس از طلاق، در صورتی که بیشتر از سه سال از ازدواج آنها گذشته باشد، اقامت فرد برای یک سال دیگر پس از طلاق تمدید میگردد.
ولی در صورتی که از ازدواج آنها کمتر از سه سال گذشته باشد، اقامت او معمولا تمدید نمیگردد. حتی ممکن است، در صورتی که هنوز طلاق نگرفته باشند و جدا از یکدیگر زندگی کنند هم ویزای اقامت فرد تمدید نشود و ممکن است از فرد خواسته شود تا به کشور خود بازگردد.
البته باید به این نکته توجه کرد که در شرایطی خاص و استثنایی ممکن است، اقامت فردی که طلاق میگیرد و کمتر از سه سال از زندگی مشترک آنها میگذرد نیز، تمدید گردد. این شرایط خاص عبارتند از:
1) در صورتی که یک فرزند مشترک با همسر خود داشته باشد و همچنین در نگهداری و حضانت فرزند حق داشته باشد و یا در صورتی که حق دیدن کودک را دارد و از لحاظ مالی او را حمایت مینماید، اجازه دارد تا در کشور آلمان زندگی کند و اقامت فرد با طلاق او باطل نمیگردد.
2) در صورتی که دلیل طلاق و پایان یافتن زندگی مشترک فرد، رفتار خشونتآمیز همسرش عليه او باشد، اقامت او بعد از طلاق هم به طور معمول تمدید خواهد شد. جهت اثبات این موضوع فرد باید مدرکی را که این امر را ثابت کند، ارائه نماید.
3) گاهی اوقات ممکن است اقامت فردی که از همسر خود جدا میشود، به دلیل دارا بودن قرارداد کار بین او و کارفرما، به عنوان یک فرد متخصص، بعد از طلاق هم مجددا تمدید گردد.

قانون کدام کشور در زمینه طلاق ایرانی در آلمان، حاکم است؟
مطابق ماده 6 قانون مدنی :
قوانین مربوط به احوال شخصیه از قبیل نکاح و طلاق و اهلیت اشخاص و ارث در مورد کلیه اتباع ایران ولو اینکه مقیم در خارجه باشند مجری خواهد بود.
هنگامی که زوجین در خارج از کشور زندگی کنند و دادخواست طلاق خود را به دادگاه خارجی ارائه دهند، در صورتی که دادگاه محل اقامت زوجین حکم طلاق را صادر کند و یک از طرفین به مراکز اسلامی مراجعه کند و صیغه شرعی طلاق جاری گردد و مقامات مربوطه ایران آن را تایید نمایند و بعد از آن وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران آن را تایید نماید و هیچ یک از طرفین برای ثبت طلاق خود به دفاتر نمایندگی ایران در آن کشور مراجعه ننمایند، مرد و یا زن و یا یکی از وکلای آنان به دادگاه خانواده ایران مراجعه کرده و دعوایی مبنی بر تنفیذ حکم طلاق صادره برای ثبت آن مطرح می کنند.
دادگاه خانواده ایران با در نظر گرفتن قوانین، اسناد و همچنین صیغه طلاق که توسط مرکز اسلامی انجامشده و شرایط صحت آن، همراه با تنفیذ نمودن حکم طلاق صادره، اجازه ثبت آن را توسط یکی از دفترخانههای رسمی طلاق صادر مینماید
این نکته قابل ذکر است که، در صورتی که طرفین، ادعای مالی خود را در زمین رسیدگی به پرونده طلاق عنوان ننموده باشند، قادر میباشند که بعد از ثبت امر طلاق، نسبت به این موضوع طرح دعوی نمایند.
آیا داشتن وکیل در زمینه طلاق ایرانی در آلمان الزامی میباشد؟
داشتن وکیل در امر طلاق ایرانی در آلمان الزامی نمیباشد
ولی بسیار ضروری است و همچنین دارای اهمیت زیادی میباشد. در صورتی که فرد برای انجام کاری، تخصص کافی در آن زمینه را نداشته باشد، ممکن است با انجام دادن آن کار وضعیت را خرابتر از قبل کند.
بنابراین بهترین و منطقیترین راه این است که، هر کاری را به متخصص آن بسپاریم. در مورد موضوع طلاق ایرانی در آلمان هم حتما باید ابتدا با یک وکیل متخصص در این زمینه، که هم تجربه کافی دارد و هم نسبت به قوانین طلاق کشورهای ایران و آلمان اشراف کامل دارد، مشورت کنیم و سپس نسبت به این امر اقدام کنیم.
فرد ایرانی در صورت مواجه شدن با مسئله طلاق در کشور آلمان، باید اطلاعات لازم را به دست آورد تا بداند چه حقوق و تکالیفی در مقابل همسر خود دارد و باید چه اقداماتی انجام دهد.
به همین دلیل، ما به شما عزیزان بنیاد مهاجرتی دکتر سعید محمدی، با مدیریت دکتر سعید محمدی، که دارای بهترین و با تجربهترین وکلا در زمینه طلاق-ایرانی-در-آلمان است، را معرفی میکنیم.
جهت برقراری ارتباط با وکیل ماهر در زمینه طلاق-ایرانی-در-آلمان و همچنین دریافت نوبت مشاوره، فقط کافیست تا با شماره تماسهای بنیاد مهاجرتی دکتر سعید محمدی، تماس حاصل فرمایید، تا همکاران ما شما را راهنمایی کنند.
بنیاد مهاجرتی دکتر سعید محمدی
طلاق-ایرانی-در-آلمان
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.